• Home
  • Blog
  • Dit is waarom je nu in actie moet komen

Dit is waarom je nu in actie moet komen

Je bedrijf loopt goed. Je personeel is tevreden en je klanten klagen weinig. De economie gaat goed. Heel veel nieuwe klanten kun je nu eigenlijk ook niet aan. Dan moet je namelijk meer personeel inschakelen en laat dat nou net een probleem zijn. Goed personeel is momenteel in veel branches lastig te vinden. Dit is hoe de situatie nu is. Maar… dit blijft niet eeuwig zo.

Weet je nog de tijd dat je lastig nieuwe klanten kon krijgen vanwege de financiële crisis? Moest je toen personeel ontslaan? Hoe voelde dat? Dit waren voor veel bedrijven en ondernemers stressvolle tijden. Stel nou dat er binnenkort weer een economische recessie aanbreekt? Er zijn aanwijzingen dat dit niet meer heel lang zal duren (Google maar).

Ik zie (als Aftersales Trainer) dat veel bedrijven nog niet geleerd hebben van de vorige crisis. Ze blijven bezig met de ‘waan van de dag’. Klant geholpen, hup de volgende. Ga zo maar door. Aftersales (dus wat doe je ná de verkoop) blijft een onderschatte fase in de customer journey (klantreis). Terwijl je eigenlijk donders goed weet hoe belangrijk dit is. Maar toch doe je het te weinig. Werk je vooral reactief. Je weet dat er meer uit je bestaande klanten te halen valt.

Tijdens mijn trainingen maak ik ambitieuze ondernemers en bedrijven inzichtelijk, wat je kunt winnen met een aftersales masterplan. Een structureel plan dat je zo in je bedrijfsvoering kan invoeren. Hierdoor worden je klanten ambassadeurs van jouw bedrijf. Je verbetert de klantloyaliteit, je krijgt meer nieuwe klanten dankzij je bestaande klanten en je creëert meer mond-tot-mondreclame.

Dit is de tijd om van je klant ambassadeurs te maken. Als de economie weer slechter gaat is het te laat. Je moet nu in actie komen. Het duurt namelijk even voordat je er de vruchten van plukt. Dit is geen korte termijn omzet. Er gaat een aantal maanden overheen om van je klanten ambassadeurs te maken. Tijdens mijn trainingen krijg je structurele acties en handvatten die je direct kan toepassen in de praktijk. Dit maakt het een stuk makkelijker en overzichtelijker voor je.

Ik ga je leren hoe psychologie gaat helpen om van je klanten ambassadeurs te maken. En welke rol online reviews kan gaan betekenen voor jouw bedrijf. Hoe krijg je meer mond-tot-mondreclame? Aan het eind van de training heb jij een compleet masterplan hoe jij van je klanten ambassadeurs gaat maken. En waardoor je toekomstige economische crisissen beter overleefd.

Dit is waar jij het verschil kan maken te opzichte van de concurrentie. Laat die maar bezig met de waan van de dag. Jij plant op de toekomst.

Mijn trainingen zijn niet voor alle bedrijven geschikt. Je moet wel 100% achter je product of dienstverlening staan. Je moet open-minded zijn en je moet ambitieus zijn. Je wilt de beste zijn en blijven. En je moet er uiteraard in geloven.

Onlangs hoorde ik iemand zeggen: “Je moet gewoon duidelijk zijn tijdens de verkoop dat de klant bij vragen altijd weer kan aankloppen. Dan heb je geen aftersales nodig.” Maar weet je daarmee zeker of je klant ook daadwerkelijk bij jou aanklopt? Mijn training zorgt ervoor dat je nergens vanuit hoeft te gaan maar met de juiste tools het wel zeker weet.
Voor diegene die klaar willen zijn voor de toekomst. Laten we eens vrijblijvend kennismaken.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Aftersales
Author Rating
51star1star1star1star1star

Arnoud Kuipers

Expert in aftersalesmarketing en oprichter van 123aftersales. Wil jij ook een verbeterde klantloyaliteit, meer nieuwe klanten én meer mond-tot-mondreclame? Laten we eens vrijblijvend kennismaken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over 123AFTERSALES

123aftersales is het trainingsbureau van 'award winning' trainer en spreker Arnoud Kuipers.  Arnoud helpt technische bedrijven met een buitendienst richting een optimaal klantgerichte en commerciële organisatie.

Veel bedrijven focussen zich vooral op het binnenhalen van nieuwe klanten, terwijl onderzoek uitwijst dat het  veel verstandiger is om te investeren in je huidige klanten en medewerkers. Creëer ambassadeurs van je kanten en medewerkers, dan zul je zien dat de commerciële doelstellingen makkelijker gehaald worden.

Contact

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

T. 06-44102122
E. info@123aftersales.com
WhatsApp: Whatsapp Business (op mobiel)

Wij steunen de CliniClowns


Copyright © 123aftersales