• Home
  • Blog
  • Aftersales is net als gezond eten

Aftersales is net als gezond eten

groente aftersales

Twee ons groente en twee stuks fruit. Dit kent bijna iedereen.
Als je gezond wil leven wordt je aangeraden om twee ons groente en twee stuks fruit per dag eten. Praktisch iedereen weet dit. Maar doe je het ook? Eet jij gezond? Of kan dit beter?
Ik zal ook eerlijk zijn. Ik doe het ook niet. Als ik geluk heb, eet ik één stuk fruit per dag. Maar twee ons groente vind ik best wel veel eerlijk gezegd. Dus ik red het eerlijk gezegd nooit.

Stel dat er elke ochtend automatisch twee stuks gevarieerd fruit op je bureau ligt of in je broodtrommel zit. En op je bord ligt het gerecht al klaar inclusief de twee ons groente.
Zou je het dan wel eten? De kans is een stuk groter toch?

Onlangs had ik een gesprek met een salespersoon o.a. over aftersales. Tijdens dit gesprek gaf ik aan dat ik trainingen en workshops verzorg over aftersales. Maar ook dat ik met mijn bedrijf 123afterales bedrijven adviseer en dat je zelfs de aftersales aan ons kan uitbesteden.
“Uitbesteden?” was zijn reactie. “Dit kun je toch zelf doen als bedrijf?”
Dat klopt, zei ik. Maar uit onderzoek blijkt dat 75% van de bedrijven niet of nauwelijks aan aftersales doet. Iedereen weet dat het belangrijk is en dat er veel mee te winnen valt, maar de mensen doen het niet. “Ah, dus een beetje zoals gezond eten. Iedereen weet dat je gezond moet eten, maar lang niet iedereen doet het.”
SPIJKER –> KOP –> KLAP!

Eet jij wel eens gezond maar kan dit beter? Oftewel, je doet wel iets aan aftersales, maar je weet dat dit beter kan? Een afspraak is zo gemaakt. 0592-201323

Wij trainen jou en je medewerkers om ambassadeurs van je klanten te maken.


Arnoud Kuipers

Expert in aftersalesmarketing en oprichter van 123aftersales. Wil jij ook een verbeterde klantloyaliteit, meer nieuwe klanten én meer mond-tot-mondreclame? Laten we eens vrijblijvend kennismaken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over 123AFTERSALES

123aftersales is het trainingsbureau van 'award winning' trainer en spreker Arnoud Kuipers.  Arnoud helpt technische bedrijven met een buitendienst richting een optimaal klantgerichte en commerciële organisatie.

Veel bedrijven focussen zich vooral op het binnenhalen van nieuwe klanten, terwijl onderzoek uitwijst dat het  veel verstandiger is om te investeren in je huidige klanten en medewerkers. Creëer ambassadeurs van je kanten en medewerkers, dan zul je zien dat de commerciële doelstellingen makkelijker gehaald worden.

Contact

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

T. 06-44102122
E. info@123aftersales.com
WhatsApp: Whatsapp Business (op mobiel)

Wij steunen de CliniClowns


Copyright © 123aftersales