De piramide van Coopers

Coopers Pyramid Piramide

De piramide van Coopers™ laat zien hoe jouw bedrijf scoort op het gebied van klantloyaliteit en het creëren van ambassadeurs voor het bedrijf.

De piramide heeft een drietal lagen. Average, decent en excellent. Oftewel gemiddeld, degelijk en excellent.

Bedrijven in average zijn vooral bezig met de waan van de dag. Ze doen wat ze beloofd hebben en verwachten dat dat voldoende is. Ze hebben geen strategie om ambassadeurs van hun klanten te maken. In deze laag zitten veruit de meeste bedrijven.

Bedrijven in decent doen het bovengemiddeld goed. Deze overtreffen geregeld de klantverwachting. Zij snappen het belang van klanttevredenheid in relatie tot klantloyaliteit. Ze zijn hier bewust mee bezig.

Bedrijven in excellent werken gestructureerd en maken vaak ook de meeste winst (minder kosten). De bedrijven halen maximaal rendement uit hun klanten en maken echt ambassadeurs van hun klanten.

Hoe scoort jouw bedrijf?
Plan vandaag nog een gratis masterplan-sessie in om hier achter te komen.

Hoe ga je in de Coopers Pyramid™ van Average naar Decent en vervolgens naar Excellent?

Hiervoor is de P.R.O.F.I.T.-formule ontwikkeld.
De P staat bijvoorbeeld voor Psychologie. Hoe denkt een klant terug aan een ervaring bij jouw bedrijf? Hoe bereid is de klant om proactief reclame voor jouw bedrijf te maken?

De T staat voor Top-of-mind. Hoe zorg je ervoor dat je na jaren nog steeds positief in de hoofden zit van jouw klanten?

Heb je alle elementen van de P.R.O.F.I.T.-formule succesvol toegepast in jouw bedrijfsvoering? Dan behoort jouw bedrijf tot de uitblinkers in jouw branche. Daar mag je trots op zijn.

Wil je meer informatie over de Coopers Pyramid™ of de P.R.O.F.I.T.-formule?
Aarzel dan niet om contact op te nemen.

 


Arnoud Kuipers

Expert in aftersalesmarketing en oprichter van 123aftersales. Wil jij ook een verbeterde klantloyaliteit, meer nieuwe klanten én meer mond-tot-mondreclame? Laten we eens vrijblijvend kennismaken

Over 123AFTERSALES

123aftersales is het trainingsbureau van 'award winning' trainer en spreker Arnoud Kuipers.  Arnoud helpt technische bedrijven met een buitendienst richting een optimaal klantgerichte en commerciële organisatie.

Veel bedrijven focussen zich vooral op het binnenhalen van nieuwe klanten, terwijl onderzoek uitwijst dat het  veel verstandiger is om te investeren in je huidige klanten en medewerkers. Creëer ambassadeurs van je kanten en medewerkers, dan zul je zien dat de commerciële doelstellingen makkelijker gehaald worden.

Contact

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

T. 06-44102122
E. info@123aftersales.com
WhatsApp: Whatsapp Business (op mobiel)

Wij steunen de CliniClowns


Copyright © 123aftersales