Masterclass aftersales

Interactief bezig met je aftersales-strategie

In deze interactieve Masterclass gaat Aftersales Strategist Arnoud Kuipers jou vertellen over de kracht van goede aftersales. Je gaat actief aan de slag om te zorgen dat ook jij het maximale uit je klantenbestand/relaties gaat halen. Na afloop heb je concrete handvatten gekregen om direct mee aan de slag te gaan.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Hoe behoud je de klant?
  • Hoe krijg je meer online reviews?
  • Hoe krijg je de beste feedback van je klant?
  • Hoe overtref ik de verwachtingen van de klant?

Op al deze vragen (en meer) zal iedereen na afloop een antwoord hebben en kan dit direct toepassen op zijn of haar eigen situatie.

Wie is Arnoud Kuipers?

Arnoud Kuipers is Aftersales Strategist en wordt gezien als dé expert op het gebied van Aftersales. Arnoud helpt ambitieuze (vak)bedrijven bij het implementeren van een goede aftersales-strategie. Dus, wat doe je nádat de klant bij je gekocht heeft?

Een nieuwe klant werven is vele malen duurder dan een bestaande klant behouden en uit te bouwen. Middels een goede aftersales strategie helpt Arnoud om het maximale uit je bestaande klanten te halen.

Wij bieden deze dienstverlening aan voor groepen vanaf 5 personen.
De investering voor deze Masterclass Aftersales is maatwerk.
(ex btw en evt. reiskosten)

Vraag nu de masterclass aftersales aan:

Over 123AFTERSALES

123aftersales is het allereerste bureau dat zich gespecialiseerd heeft in aftersales voor ambitieuze ondernemers en vakbedrijven. Waar veel bedrijven zich enkel focussen op het binnenhalen van nieuwe klanten is het in onze visie veel interessanter om je huidige klanten te behouden en uit te bouwen. Wij trainen jou en je organisatie hoe je het meeste rendement behaalt uit je bestaande klanten.

Gratis aftersales-tips in je mailbox?

Contact

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

T. 0592-201323
E. info@123aftersales.com
WhatsApp: Whatsapp Business (op mobiel)

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen

Copyright © 123aftersales