Praktische ervaring

Arnoud Kuipers (1980) is Personal Business Trainer en met zijn bedrijf 123aftersales helpt hij sinds 2013 managers en directie van MKB-bedrijven om van hun klanten én medewerkers ambassadeurs te maken.

Welke technieken kun je gebruiken en wat is de allerbeste aftersales-strategie? Daar weet Arnoud als geen ander het goede antwoord op.

Op jonge leeftijd al hielp Arnoud zijn opa en oma in hun winkeltje in een Drents dorpje. Hij vond het van nature leuk om de klanten een prettige ervaring te geven en zorgde er vaak voor dat de klanten met een glimlach de winkel weer verlieten na de aankoop.

Een eigen platenzaak was de grote jeugddroom van Arnoud. Totdat het internet roet in het eten gooide. Klantbeleving en service blijft Arnoud trekken.

Zijn aftersales-kennis heeft Arnoud onder andere opgedaan bij werkgevers als Unilever en de NationaleVacaturebank.nl.

Sinds de zomer van 2019 is zijn boek “In 10 stappen van klant naar ambassadeur” te koop in de boekwinkels en krijgt goede recensies van lezers.

Arnoud in de media

123aftersales blijkt een gat in de markt. Zo stond Arnoud tijdens het BNR Businessclub event in Koninklijk Theater Carré naast Harm Edens te vertellen over Reviewmarketing. Ook besteed Sprout geregeld aandacht aan 123aftersales.

Arnoud wordt o.a. uitgenodigd door RTV Drenthe om daar over zijn bedrijf te vertellen.
In 2018 wint Arnoud met zijn bedrijf 123aftersales zelfs de prijs; 'Drents Ondernemer van de Maand'.

Wie ben jij? Arnoud is dol op nieuwe kennismakingen.

Personal Business Trainer

Arnoud wordt gezien als de aftersales expert in Nederland. Jarenlang was Arnoud verantwoordelijk voor de aftersales bij diverse grote organisaties en weet hoeveel impact een goede aftersales-strategie heeft op de business en hoe weinig bedrijven nog een goede aftersales-strategie hebben en dus veel winst laten liggen.

Arnoud wordt geregeld ingehuurd als public speaker om bedrijven en ondernemers te inspireren en te motiveren om van hun klanten én medewerkers ambassadeurs te maken. Tijdens deze sessies krijg je concrete handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Wil jij meer uit je bestaande klanten halen d.m.v. een training, coachingstraject of inspiratiesessie? Neem snel contact op voor een eerste kennismaking.

Over 123AFTERSALES

123aftersales is het trainingsbureau van 'award winning' trainer en spreker Arnoud Kuipers.  Arnoud helpt technische bedrijven met een buitendienst richting een optimaal klantgerichte en commerciële organisatie.

Veel bedrijven focussen zich vooral op het binnenhalen van nieuwe klanten, terwijl onderzoek uitwijst dat het  veel verstandiger is om te investeren in je huidige klanten en medewerkers. Creëer ambassadeurs van je kanten en medewerkers, dan zul je zien dat de commerciële doelstellingen makkelijker gehaald worden.

Contact

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

T. 06-44102122
E. info@123aftersales.com
WhatsApp: Whatsapp Business (op mobiel)

Wij steunen de CliniClowns


Copyright © 123aftersales