• Home
  • Blog
  • Online reviews tellen mee voor je Google Ranking

Online reviews tellen mee voor je Google Ranking

Google reviews facebook 123 aftersales 123aftersales

Lees jij wel eens online reviews? Ja hè? Jouw klanten ook. Jouw klanten willen ook graag lezen hoe het zakendoen met jouw bedrijf is. Bijna 80% van de Nederlandse consumenten leest een review voordat ze een aankoop doen. De meningen van mede-consumenten zijn van veel hogere waarde dan de ‘verkoop-/marketingverhalen’ van de bedrijven zelf. Mensen nemen nou eenmaal eerder iets aan van mensen die ze kennen of mensen waarmee ze zich verbonden voelen (jouw klanten). Ga dus actief bezig met reviewmarketing.

Mede omdat Google er ook naar kijkt. Stel je hebt twee gelijkwaardige bedrijven in dezelfde regio, met allebei een goede website. Maar het ene bedrijf heeft 6 reviews en het andere bedrijf heeft er 100+ dan zal Google de website van het bedrijf met meer reviews hoger ranken in het zoekresultaat. Google heeft immers als missie om de gebruiker binnen één klik het beste zoekresultaat te tonen. En als jij dus meer online reviews hebt, zal Google denken; die heeft veel tevreden klanten. Die waarderen we dus hoger in de zoekresultaten.

Maar welk portaal kun je nu het beste gebruiken? En hoe zorg je er nu voor dat zoveel mogelijk klanten een review gaan achterlaten voor jouw bedrijf?
Dat gaan we voor jou onderzoeken tijdens de ‘Create your masterplan-training‘. Een standaard onderdeel van deze training is reviewmarketing. Aan het eind van de training heb jij een concreet manifest (handboek) met de strategie voor jouw bedrijf om van jouw klanten ambassadeurs te maken.

Even bellen? Kop koffie? 0592-201323

Summary
Review Date
Reviewed Item
Article
Author Rating
51star1star1star1star1star

Arnoud Kuipers

Expert in aftersalesmarketing en oprichter van 123aftersales. Wil jij ook een verbeterde klantloyaliteit, meer nieuwe klanten én meer mond-tot-mondreclame? Laten we eens vrijblijvend kennismaken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over 123AFTERSALES

123aftersales is het trainingsbureau van 'award winning' trainer en spreker Arnoud Kuipers.  Arnoud helpt technische bedrijven met een buitendienst richting een optimaal klantgerichte en commerciële organisatie.

Veel bedrijven focussen zich vooral op het binnenhalen van nieuwe klanten, terwijl onderzoek uitwijst dat het  veel verstandiger is om te investeren in je huidige klanten en medewerkers. Creëer ambassadeurs van je kanten en medewerkers, dan zul je zien dat de commerciële doelstellingen makkelijker gehaald worden.

Contact

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

T. 06-44102122
E. info@123aftersales.com
WhatsApp: Whatsapp Business (op mobiel)

Wij steunen de CliniClowns


Copyright © 123aftersales