Online Training

Schrijf je in voor de gratis online training 'In 10 Stappen Van Klant naar Ambassadeur'.
De eerstvolgende training staat gepland om 10 oktober 2019 om 19:30.

Wat ga je leren?
1. Hoe krijg je meer nieuwe klanten
2. Hoe profiteer je van meer mond-tot-mondreclame
3. Hoe zorg je dat klanten terugkomen

Schrijf je hieronder in en we sturen jou een e-mail met verdere instructies.

Over de trainer

aftersales trainer arnoud kuipers

Arnoud Kuipers is een auteur, spreker en ‘award winning’ trainer. Zo werd Arnoud in 2018 verkozen tot Drents ondernemer van de maand. Met zijn bedrijf 123aftersales helpt hij ambitieuze ondernemers en vakbedrijven om ambassadeurs van hun klanten te maken. Arnoud weet als geen ander welke technieken je kunt gebruiken en wat de allerbeste aftersales-strategie is.

Inspirerende spreker
Arnoud heeft het creëren van ambassadeurs tot een ware kunst verheven.

Tijdens zijn presentaties wordt er veel gelachen en je gaat altijd met een kop vol ideeën weer naar huis. Voor bedrijfseigenaren en managers gaat het over strategieën en voor medewerkers over mindset en klantverwachtingen overtreffen. Altijd praktisch, concreet en vol met humor.

Over 123AFTERSALES

123aftersales is het trainingsbureau van 'award winning' trainer en spreker Arnoud Kuipers.  Arnoud helpt technische bedrijven met een buitendienst richting een optimaal klantgerichte en commerciële organisatie.

Veel bedrijven focussen zich vooral op het binnenhalen van nieuwe klanten, terwijl onderzoek uitwijst dat het  veel verstandiger is om te investeren in je huidige klanten en medewerkers. Creëer ambassadeurs van je kanten en medewerkers, dan zul je zien dat de commerciële doelstellingen makkelijker gehaald worden.

Contact

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

T. 06-44102122
E. info@123aftersales.com
WhatsApp: Whatsapp Business (op mobiel)

Wij steunen de CliniClowns


Copyright © 123aftersales