skip to Main Content

ONZE WERKWIJZE


HIERMEE ZORGEN WIJ ERVOOR DAT JIJ MEER RENDEMENT BEHAALT

FASE 1

Inventarisatie
Doelen stellen
Voorbereiding

FASE 2

Calls plegen
Eventuele klachten direct doorspelen
Eventuele leads direct doorgeven

FASE 3

Maandelijkse evaluatie
Klantenfeedback bespreken
Resultaten doorspreken

SERVICE CALLS


Kom jij er ook niet aan toe om jouw klanten structureel na te bellen? Of vind je het lastig om de klant te bellen om te vragen of hij/zijn 100% tevreden is? Wees gerust, je bent niet de enige!
Er zijn veel ondernemers en bedrijven die dit erg lastig vinden. Laat ons dit voor je uit handen nemen. Wij bellen jouw klanten na en monitoren de klanttevredenheid.
Vooraf maken we een plan van aanpak. Welke feedback wil je graag terug ontvangen? Deze vragen stellen we dan sowieso aan jouw klant. Wij onderscheiden ons door het persoonlijk individuele contact met de klant. Wij bellen jouw klant met een persoonlijke boodschap en gaan echt in gesprek met jouw klant. Op deze manier ontvangen wij de beste feedback waar jij wat aan hebt.

REVIEWMARKETING


Eén van onze doelen is om zoveel mogelijk kwalitatief goede reviews voor jouw bedrijf binnen te halen. Ook jouw klanten gaan online op onderzoek uit voordat ze besluiten te kopen.
Wij vragen jouw klanten actief om een review of online recensie te schrijven. Indien jouw klant dit lastig vindt, dan helpen wij ze hier zelfs mee. Wij kunnen op basis van hun gegeven feedback een korte tekst schrijven die de klant alleen nog maar hoeft te kopiëren en te plakken. Op deze manier zorgen wij voor het hoogst haalbaar percentage online reviews.
Naast dat potentiële klanten het erg leuk en interessant vinden om recensies van anderen te lezen is het ook erg interessant voor je online vindbaarheid. Google zal jouw website hoger ‘ranken’ wanneer je meer recensies hebt. Een goede reden dus om extra aandacht te schenken aan je online reviews.

DOOR STRUCTUREEL EEN MAIL TE STUREN BLIJF JE TOP-OF-MIND BIJ JOUW KLANT!

THE RIGHT ONE FOR THE JOB
123aftersales is het allereerste bureau in Nederland dat zich gespecialiseerd heeft in aftersales voor het MKB. Waar veel bedrijven zich focussen op enkel het binnenhalen van nieuwe klanten is het in onze visie veel interessanter om je huidige klanten te behouden en uit te bouwen. En trouwens, het is nog veel leuker ook!

Wij onderscheiden ons door:
✔ onze ruime ervaring bij diverse A-merken
✔ onze professionele klantmanagers
✔ onze uitgebreide feedback-rapportages
✔ altijd mee te denken 
✔ dicht bij de klant te blijven

SAMENWERKEN?
VRAAG HET ONS.

CONTACT >


Back To Top