Ervaring uit het bedrijfsleven

123aftersales is opgericht door Arnoud Kuipers. Arnoud wordt gezien als een rasechte ondernemer en heeft o.a. successen behaald bij Unilever en NationaleVacaturebank.nl. Op zijn 24e won hij de prijs 'Beste digitale winkel van Nederland' uitgeroepen door Combi Nederland. Ook was Arnoud mede-eigenaar van een grafisch ontwerpbureau en runde hij een wereldwijd beluisterd online radiostation. Op 1 januari 2018 heeft Arnoud zijn grafisch ontwerpbureau verkocht om zich volledig te focussen op zijn aftersales trainingsbureau; 123aftersales.

Schot in de roos

123aftersales blijkt een schot in de roos. Al gauw krijgt Arnoud aandacht vanuit verschillende hoeken. In september 2017 staat Arnoud tijdens het BNR Businessclub event in Koninklijk Theater Carré naast Harm Edens te vertellen over Reviewmarketing. Ook besteed Sprout geregeld aandacht aan 123aftersales.

Arnoud wordt o.a. uitgenodigd door RTV Drenthe om daar over zijn bedrijf te vertellen.
Als klap op de vuurpijl wint 123aftersales in juni 2018 de prijs; 'Drents Ondernemer van de Maand'.

Wij zijn ook erg benieuwd naar jou. Wie ben je, wat doe je voor leuke dingen? Zullen we kennismaken?

Aftersales Trainer

Arnoud wordt gezien als de aftersales expert in Nederland. Jarenlang was Arnoud verantwoordelijk voor de aftersales bij diverse grote organisaties en weet hoeveel impact een goede aftersales-strategie heeft op de business en hoe weinig bedrijven nog een goede aftersales-strategie hebben.

Arnoud wordt geregeld ingehuurd als Public Speaker om bedrijven en ondernemers te inspireren en te motiveren om meer met aftersales te doen. Tijdens deze sessies krijg je concrete handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Wil jij meer uit je bestaande klanten halen d.m.v. een training, coachingstraject of inspiratiesessie? Neem snel contact op voor een eerste kennismaking.

Over 123AFTERSALES

123aftersales is 'award winning' trainingsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in aftersales voor ambitieuze ondernemers en vakbedrijven. Waar veel bedrijven zich focussen op het enkel binnenhalen van nieuwe klanten is het in onze visie nog interessanter om te focussen op je huidige klanten en daardoor nieuwe klanten te werven. Wij trainen jou en je organisatie hoe je het meeste rendement behaalt uit je bestaande klanten.

Contact

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

T. 0592-201323
E. info@123aftersales.com
WhatsApp: Whatsapp Business (op mobiel)

Wij steunen de CliniClowns


Copyright © 123aftersales