skip to Main Content

RESULTATEN


WAAROM AFTERSALES UITBESTEDEN

Waarom is het interessant om je aftersales gedeeltelijk of in zijn geheel uit te besteden?
Hieronder leggen we duidelijk uit welke voordelen het samenwerken met 123aftersales heeft.
Welk resultaat is voor jou het meest belangrijk?

JE ONTVANGT ÉCHT NUTTIGE FEEDBACK


Doordat wij persoonlijk contact opnemen met jouw klant, ontvangen we betere feedback over jouw bedrijf dan wanneer je dit vraagt via een geautomatiseerde tool of via een e-mail.
Het aantal klanten dat feedback achterlaat is ook een stuk hoger dan wanneer je een geautomatiseerde feedbacktool (zoals bijvoorbeeld feedbackcompany of klantenvertellen) gebruikt.

Deze feedback (positief of negatief) krijg je uiteraard van ons terug en op basis hiervan kun je eventuele bedrijfsverbeteringen doorvoeren.

Door onze persoonlijke aanpak voelen jouw zich serieus genomen.
Je straalt uit dat je de klanttevredenheid hoog in het vaandel hebt staan.

Een ander voordeel is dat klanten vaak eerlijker en openhartiger zijn naar een ‘buitenstaander’. Ze willen de ondernemer of werknemer vaak niet kwetsen. “Hij doet toch zijn best…” Maar toch kunnen er verbeterpunten zijn, die je anders niet te horen kreeg.

JE HAALT HET HOOGST HAALBAAR AANTAL ONLINE REVIEWS


Je kent het wel, je hebt iets gekocht via Bol.com of een andere webshop. Een aantal dagen later krijg je een e-mail met de vraag of je een review wilt schrijven over het product of het bedrijf. Wees eens eerlijk? Hoe vaak laat jij ook daadwerkelijk een review of recensie achter?

Het percentage dat een review achterlaat is vrij laag. Een partij als Bol.com of Coolblue moet het echt van de aantallen hebben. Zij hebben natuurlijk erg veel klanten en als een klein percentage een recensie achterlaat is dit nog steeds veel. Helaas is dit voor MKB bedrijven niet zo.

Wij nemen persoonlijk contact met de klant op en vragen of ze écht tevreden zijn. Zo ja, dan vragen we ze ook nog persoonlijk om een recensie achter te laten op bijvoorbeeld Facebook of Google. We gaan zelfs zover dat wij een korte tekst voor ze kunnen schrijven n.a.v. de eerder vertelde feedback. Ze hoeven dit dan alleen nog maar te kopiëren en te plakken.

JE ONTVANGT WARME LEADS


Wij nemen persoonlijk contact op met de klant. Dit gaat 90% van de tijd per telefoon. Wij monitoren op prettige wijze de klanttevredenheid. Geen standaard riedeltje dat voorgelezen wordt. Nee, wij proberen er altijd een leuk gesprek van te maken. Wij zijn immers jouw visitekaartje!

Ondanks dat we een niet-commerciële insteek hebben met het gesprek met jouw klant. Zijn we wel gevoelig voor verkoopsignalen. Mochten wij dit horen tijdens de gesprekken, dan koppelen we dit uiteraard direct naar je terug. Jij kan dan adequaat handelen en zelf nog contact met de klant opnemen.

Note: Wij gaan jouw klanten niks verkopen, dit mag je zelf doen. Wij horen alleen het verkoopsignaal en geven dan aan de klant aan dat ze teruggebeld kunnen worden door het bedrijf namens wie wij bellen.

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN
DOOR HET UITBESTEDEN VAN WERK.

OVER ONS

123aftersales is in 2017 opgestart door Arnoud Kuipers. Arnoud is al enkele jaren ondernemer en heeft successen behaald met o.a. zijn wereldwijd beluisterde online radiostation en zijn grafisch ontwerpbureau. Op 1 januari 2018 heeft Arnoud zijn grafisch ontwerpbureau verkocht om zich volledig te focussen op zijn nieuwe paradepaardje 123aftersales.

AFTERSALES SPECIALIST

Arnoud wordt gezien als de specialist als het gaat om aftersales en klanttevredenheid. Deze ervaringen heeft hij o.a. opgedaan bij voorgaande werkgevers als Unilever en NationaleVacaturebank.nl. Arnoud zag met eigen ogen hoeveel impact een goede aftersales-strategie heeft op de business en hoe weinig MKB-bedrijven een goede aftersales-strategie hebben.

arnoud kuipers 123 aftersales

Na een goed marktonderzoek is gebleken dat de bedrijven wel weten dat aftersales belangrijk is, maar dat ze er vaak door tijdgebrek niet aan toekomen. Dit is de reden dat 123aftersales is opgestart. Wij helpen die bedrijven die willen groeien en beter willen worden aan goede klantenfeedback en een goede aftersales-strategie.

SAMENWERKEN?
VRAAG HET ONS.

CONTACT >


Back To Top