Resultaten

Wat valt er te winnen met een goede strategie?

In de praktijk blijken veel bedrijven zich vooral te richten op het koud binnenhalen van nieuwe klanten. Helemaal prima natuurlijk... voor hun! Maar zorg nou dat jij het anders aanpakt. Focus op je bestaande klanten en zorg dat je juist dáárdoor meer nieuwe klanten krijgt.
Een nieuwe klant werven is vele malen duurder dan een bestaande klant behouden en uit te bouwen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen.

Bespaar op dure marketingkosten

Je wilt hogerop in Google, want dan kunnen de klanten niet meer om je heen. Toch? Bedrijven spenderen hier duizenden euro's per maand aan.
Maar hoe tof is het nou als je niet meer afhankelijk bent van Google, maar dat jouw tevreden klanten reclame voor je gaan maken.
Geloof me, met onze hulp gaat dat lukken.

Krijg nuttige feedback

Haal je nu al feedback op bij je klanten? Hopelijk doe je dit niet via een enquête. Mensen zijn enquête-moe. Ze hebben er echt geen zin meer in. Herkenbaar? Met onze Klantmanager on Demand service halen wij op persoonlijke manier feedback op. Resultaat; écht nuttige feedback waarop jij je bedrijf kan verbeteren. Dat is toch eigenlijk wat je het liefste wil? De beste zijn. 

Ontvang warme leads

Door een goede aftersales-strategie krijg je meer tevreden klanten. Zeer tevreden klanten zijn loyaler en zijn ook eerder geneigd iets voor je terug te doen. Bijvoorbeeld een lead aandragen. Je moet ze het alleen wel even vragen. Laat dat maar aan ons over...

Krijg meer online reviews

Hier kun jij waarschijnlijk écht het verschil gaan maken met jouw concurrentie. Wij zorgen ervoor dat je het hoogst haalbare percentage online reviews krijgt. Stel dat jouw klant online op zoek gaat en ziet bij jou 207 online reviews en bij je concurrent 17. Wie denk je dat ze kiezen? Daarnaast is het ook nog goed voor je Google ranking. 

Meer omzet en rendement

Uiteindelijk draait het toch altijd weer om de pegels, daar worden we op afgerekend. Onze klanten meten zo'n 10 tot zelfs 25% meer omzet door een verbeterde aftersales-strategie. Stel je haalt 10% meer omzet? Hoeveel euro is dat? En leg dat eens naast de investering voor onze dienstverlening.

Over 123AFTERSALES

123aftersales is het allereerste bureau dat zich gespecialiseerd heeft in aftersales voor ambitieuze (vak)bedrijven. Waar veel bedrijven zich enkel focussen op het binnenhalen van nieuwe klanten is het in onze visie veel interessanter om je huidige klanten te behouden en uit te bouwen.
Wij gaan voor resultaat, jouw resultaat!

Contact

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

T. 0592-201323
E. info@123aftersales.com
WhatsApp: Whatsapp Business (op mobiel)


Copyright © 123aftersales