• Home
  • Blog
  • Warme leads door servicegerichte feedback-call

Warme leads door servicegerichte feedback-call

Iedereen weet dat aftersales superbelangrijk is. Als je beter wil worden, wil groeien of wil weten wat de klant belangrijk vindt, is het essentieel om klantenfeedback op te halen.

Maar helaas zie ik toch erg vaak om mij heen dat hier wat luchtig over gedacht wordt.
Vaak wordt de feedback gebaseerd op klanten die zelf contact opnemen met bijvoorbeeld een vraag of klacht. Of aan de hand van feedback op geautomatiseerde feedbacksystemen zoals Klantenvertellen of Kiyoh.
Krijg je dan écht nuttige informatie? Natuurlijk zullen er altijd uitzonderingen zijn die je echt goede feedback geven op die manier. Maar het gros neemt die moeite helaas niet.

Hoe interessant is het als je een externe partij kan inschakelen die de feedback op persoonlijke wijze ophaalt. Door met een service-insteek te bellen met jouw klanten en écht oprechte interesse te tonen, haal je pas écht nuttige informatie op.
Tijdens deze gesprekken die over jouw bedrijf gaan, wordt er tevens gepolst of er behoefte is aan een upsell of cross-sell. Of wellicht weten ze nog meer bedrijven die interessant zijn voor jou als klant (referrals).

Is dat niet interessant?
Je krijgt ;
1. nuttige feedback om je bedrijf mogelijk te verbeteren
2. warme leads van je bestaande klanten

En dat alles door de aftersales-calls uit te besteden.
Warme leads converteren 3 tot 4 keer beter dan koude leads.
Ook iets voor jou? Kijk dan eens bij Bureau Feedback.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Article
Author Rating
51star1star1star1star1star

Arnoud Kuipers

Expert in aftersalesmarketing en oprichter van 123aftersales. Wil jij ook een verbeterde klantloyaliteit, meer nieuwe klanten én meer mond-tot-mondreclame? Laten we eens vrijblijvend kennismaken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over 123AFTERSALES

123aftersales is het trainingsbureau van 'award winning' trainer en spreker Arnoud Kuipers.  Arnoud helpt technische bedrijven met een buitendienst richting een optimaal klantgerichte en commerciële organisatie.

Veel bedrijven focussen zich vooral op het binnenhalen van nieuwe klanten, terwijl onderzoek uitwijst dat het  veel verstandiger is om te investeren in je huidige klanten en medewerkers. Creëer ambassadeurs van je kanten en medewerkers, dan zul je zien dat de commerciële doelstellingen makkelijker gehaald worden.

Contact

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

T. 06-44102122
E. info@123aftersales.com
WhatsApp: Whatsapp Business (op mobiel)

Wij steunen de CliniClowns


Copyright © 123aftersales