• Home
  • Wist je dat online reviews op o.a. Facebook ook meetellen voor je Google Ranking?
Google reviews facebook 123 aftersales 123aftersales

Wist je dat online reviews op o.a. Facebook ook meetellen voor je Google Ranking?

70% van de mensen gaat van tevoren online op onderzoek uit voordat ze besluiten waar ze hun geld gaan uitgeven. De meningen van mede-consumenten zijn van veel hogere waarde dan de ‘verkoop-/marketingverhalen’ van de bedrijven zelf. Mits het controleerbaar is.

Elk bedrijf kan wel een nep-review schrijven met een bedachte naam erbi en deze tekst op hun website zetten. Maar dat gelooft niemand meer. Dat is de reden dat ik altijd adviseer om te investeren in reviews op Facebook of Google. Vooral Facebook werkt erg goed. En die reviews zijn 100% controleerbaar. De namen kun je aanklikken en dan kom je op de pagina van de review-gever.

Ga dus actief bezig met het binnenhalen van online reviews.
Mede omdat Google er ook naar kijkt. Stel je hebt twee gelijkwaardige bedrijven in dezelfde regio, met allebei een goede website. Maar het ene bedrijf heeft 6 reviews en het andere bedrijf heeft er 100+ dan zal Google de website van het bedrijf met meer reviews hoger ranken.

Versla je concurrentie door meer online reviews binnen te halen.
Maar Arnoud, hoe moeten we dat dan doen?
Heel simpel, laat ons dit voor je doen! Wij zijn gespecialiseerd in het binnenhalen van online reviews, warme leads en nuttige klantenfeedback. Dus heb jij meer dan 50 klanten?
Neem dan contact met ons op en dan gaan we samen jouw concurrentie verslaan.


Arnoud Kuipers

Expert in aftersalesmarketing en oprichter van 123aftersales. Wil jij ook een verbeterde klantloyaliteit, meer nieuwe klanten én meer mond-tot-mondreclame? Laten we eens vrijblijvend kennismaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over 123AFTERSALES

123aftersales is het allereerste bureau dat zich gespecialiseerd heeft in aftersales voor ambitieuze ondernemers en vakbedrijven. Waar veel bedrijven zich enkel focussen op het binnenhalen van nieuwe klanten is het in onze visie veel interessanter om je huidige klanten te behouden en uit te bouwen. Wij trainen jou en je organisatie hoe je het meeste rendement behaalt uit je bestaande klanten.

Gratis aftersales-tips in je mailbox?

Contact

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

T. 0592-201323
E. info@123aftersales.com
WhatsApp: Whatsapp Business (op mobiel)

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen

Copyright © 123aftersales